De Gouden Karper

Welkom bij De Gouden Karper,

Sinds 10 april jl. heten de nieuwe eigenaren Willem en Marjan, u van harte welkom met hun (oude) vertrouwde team! 7 dagen per week geopend vanaf 10 uur.

Lekkere koffie:
Uiteraard serveren wij voor bij de koffie dagverse en huisgemaakte appeltaart en aardbeientaart. Natuurlijk met een lekkere toef slagroom! Daarnaast hebben wij diverse koffies, ook met heerlijke likeuren en/of smaken erdoor, denk aan: Koffie De Gouden Karper of een Latte Machiato met Karamel!

Muziek
Elke maand is er een muziekactiviteit te beleven. Liveoptredens, entertainment, noem het maar op, houdt de agenda in de gaten. Ook kunt u via Twitter en Facebook volgen wat er te beleven is in De Gouden Karper. Indien u zelf graag wilt komen optreden, mail ons dan, daar staan wij graag voor open.

Ons menu
Elke maand een nieuw menu op de krijtborden, dit buitenom de basismenukaart. Op het maandmenu staan diverse seizoens gerelateerde producten en gerechten. Denk aan een aspergesoep of een zomerse salade. Bekijk de borden binnen in De Gouden Karper, of bekijk de afbeeldingen op Facebook en Twiter.

De Gouden Karper is vanaf 1 oktober 6 dagen per week open;
Dinsdag vanaf 10.00u
Woensdag vanaf 10.00u
Donderdag vanaf 10.00u
Vrijdag vanaf 10.00u
Zaterdag vanaf 10.00u
Zondag vanaf 12.00u.

Op Maandag zijn wij gesloten van 1 oktober 2016 tot 1 maart 2017

Ons restaurant boven is open vanaf 17.00 op de vrijdag- en zaterdagavond.

Voor reserveringen op andere dagen bel ons voor de mogelijkheden.

Tot ziens!