DePrint

DePrint is een copyshop en grafisch vormge­vingsbedrijf in Winsum, dat een zeer veelzijdig aanbod aan diensten heeft voor particulieren en bedrijven. Zo kunt u bij DePrint onder andere kopiëren en printen, maar bijvoorbeeld ook can­vas schilderijen laten maken en allerlei kaartjes laten ontwerpen en drukken.

Wat kan DePrint u bieden?

DePrint heeft een brede klantenkring in en rondom Winsum. De voornaamste klanten zijn bedrijven. Voor bedrijven worden com­plete huisstijlen gemaakt, en ook banners en visitekaartjes. Ook voor beletteren kan je als bedrijf bij DePrint terecht. Met de plotter wor­den logo’s, teksten of andere symbolen uitge­sneden, en deze kunnen aangebracht worden op bedrijfspanden, auto’s, bussen of aanhang­wagens. Ook is het mogelijk om spandoeken, sponsorborden en bijvoorbeeld beursmateria­len te leveren.

Voor verenigingen en clubs kan het team van DePrint ook veel betekenen.

Waar misschien niet zo snel aan wordt gedacht, is dat DePrint kan adviseren bij het inzetten van communicatiemiddelen als Facebook en een website waar niet elk bedrijf zelf voldoende kennis van heeft.

Particulieren weten DePrint ook te vinden. Dan gaat het vooral om het ontwerpen en drukken van allerlei soorten kaarten als geboorte- en trouwkaarten en uitnodigingen. Ook naar het personaliseren van gifts, zoals puzzels, magne­ten voor op de koelkast, mokken en onderzet­ters, muismatjes… is veel vraag.

Nieuwsgierig naar onze diensten?
Loop gerust eens bij ons binnen, wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.