Pol Euronics

Wij zijn een al sinds 1924 bestaand familiebedrijf en zijn gevestigd in het centrum van Winsum, aan de Hoofdstraat W. 12
Vakkennis, ervaring en klantvriendelijkheid zijn onze sterke punten. Met producten van hoge kwaliteit, persoonlijk advies en betrouwbare service streven wij naar algehele tevredenheid van onze klanten.
Dank zij onze aansluiting bij EURONICS, Europa’s grootste internationale Inkooporganisatie, ben u altijd verzekerd van een scherpe prijs.

POL EURONICS, de betere elektrospeciaalzaak.
In onze ruim opgezette winkel vindt u een keur aan apparatuur voor beeld en geluid, apparatuur voor wassen, afwassen, koken, koelen en vriezen en een fraaie opstelling van inbouwapparatuur. Ook in klein huishoudelijke apparaten, scheerapparaten en andere apparaten voor persoonlijke verzorging en telefoons is er ruime keus. Een speciale presentatie van koffiemachines biedt alle mogelijkheden voor het maken van een lekker kopje koffie. In kleine artikelen zoals lampen, batterijen, aansluitmaterialen, stofzuigerzakken, onderdelen en toebehoren zijn we ruim gesorteerd. We zijn altijd bereid minder courante artikelen of onderdelen voor u te bestellen.